Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Ønsker du å jobbe i et lite og godt arbeidsmiljø med trivelige kolleger, kunder og pasienter? Hos oss får du akkurat dette. 

Vi søker etter veterinær til vikariat (50 – 100 %) på vår dyreklinikk i Vikersund. Vikariatet har oppstart på nyåret 2024. Eksakt tidspunkt for oppstart kan tilpasses søkerens behov både i forhold til opplæring/erfaring og eventuell oppsigelsestid.

Vikariatet er i første omgang et svangerskapsvikariat med varighet ut 2024, men for rette person er det fullt mulig å skape en varig arbeidsplass her hos oss.

Vi er i dag en liten og trivelig smådyrklinikk lokalisert i sentrum av Vikersund. Vi er to veterinærer i ulike stillinger, en dyrepleier og en/to assistent. Vi har en stabil og trivelig kundemasse, i tillegg til endel turister på sommeren. Vi har det meste man trenger i primærpraksis, med røntgen, ultralyd, tannunit og tannrøntgen, Idexx blodlab. mm.

Vi leverer også tjenester til produksjonsdyr, men er ikke en del av et vaktsamarbeid. Så om det er ønsket er det mulighet for noe utepraksis samt at det ligger et ubrukt potensial til å opparbeide seg hesteeiere på kundelisten for rette person. Klinikken har en godt utstyrt praksisbil til disposisjon for denne typen oppdrag

 

Vi er en forholdsvis nyoppstartet klinikk, og har mange ønsker, idéer og planer for framtiden, så dette er en unik sjanse til å være med i prosessen og skape den arbeidsplassen og jobbhverdagen man selv ønsker.

Vikersund er et hyggelig tettsted beliggende ved Tyrifjorden i Modum kommune. Vi er omringet av vakker natur med gode muligheter for både friluftsaktivitet og et liv med dyr både som arbeidsplass og hobby sommer som vinter. I tillegg ligger vi sentralt plassert ca 30 min fra Hønefoss og ca en times kjøring fra Asker, Sandvika og Drammen.

Vi søker deg som er faglig engasjert, er god i team, men som også kan jobbe selvstendig. Vi på Vikersund dyreklinikk ønsker å gi deg en spennende ny jobb! 

Søk her

Felter markert med * må fylles utVent 3 sekunder for å sende.

 

Logg inn