Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kloklipp, pelsstell og håndtering valp

Hund


Kloklipp, pelsstell og håndtering

De fleste hunder trenger jevnlig kloklipp. Velger du en rase med lang pels må du regne med å bruke tid på å børste, og uansett rase bør valpen vennes til å bli tatt på og holdt fast. Det er nyttig å venne valpen til at du ser på tennene og holder fast potene.

Mange valper spreller og prøver å komme seg unna, men gjør det til en lek og bruk belønning når valpen lar deg holde den fast. Da vil fremtidige besøk til dyrlegen kunne oppleves hyggelig og i hvert fall bli mye mindre skremmende for valpen. Mange syns det er vanskelig eller liker ikke å klippe klør. Da er du hjertelig velkommen til klinikken for kloklipp.

Tegner du et VetPlan abonnement så kan du komme og klippe klør så ofte du vil. Vi anbefaler så ofte som hver 14 dag i begynnelsen. Når du kommer på klinikken har vi også tid til en prat om hvordan det går med valpen din og om det er noe du lurer på. Tett oppfølging fra din faste dyrlege kan avdekke problemer før de oppstår og gi deg trygghet på at valpen din får det den trenger.Logg inn