Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Helseforsikring hund

Hund


Helseforsikring

Er du i tvil om du har økonomi til å ta en stor uforutsett dyrlegeutgift om det store uhellet er ute? Det finnes en rekke tilbydere av dyreforsikring, og kjæledyr i Norge er i økende grad dekket av en eller annen form for forsikring.

Det er stor forskjell på hva og hvor mye en forsikring dekker, men det vi ser er at alle dyr med forsikring i større grad mottar en raskere hjelp ved akutt skade eller sykdom fordi eier ikke kvier seg for veterinærkostnader. Rask hjelp er ofte synonymt med mindre lidelse og høyere overlevelse. Om du velger å avstå fra forsikring er det viktig at du har tenkt igjennom følgene og bestemt deg for hva du har anledning til og hva du ønsker i forskjellige scenario som kan oppstå ved hold av kjæledyr. Vi opplever at følelser og dårlig samvittighet kan ta overhånd i en akutt situasjon, og gjør situasjonen enda vanskeligere for alle som er involvert.Logg inn